Spotkanie z Mateuszem Cierniakiem i Jaskółkami!

10/25/2019 18:29:21
Marcin Michoń

W piątek w Szkole Podstawowej w Ilkowicach odbyło się spotkanie z Mateuszem Cierniakiem w ramach akcji „Świeć Przykładem”. W spotkaniu wzięli udział również podopieczni trenera Mirosława Cierniaka z UKS Jaskółki TarnówIgor Gryzło, Wiktor Pis i Konrad Cierniak. Żużlowiec Unii Tarnów opowiadał o tajnikach czarnego sportu. Nie zabrakło pocztówek z autografami i wspólnych zdjęć. Młodzi zawodnicy rozdali uczniom szkoły gadżety od Głównego Partnera klubu – Grupy Azoty.

Spotkanie zostało zorganizowane przy współpracy z Tarnowskich Towarzystwem Żużlowym.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco