Spotkanie z Danielem Kaczmarkiem!

03/28/2019 9:59:22
Marcin Michoń

W sobotę 30 marca o godzinie 17:30 odbędzie się pierwsze w tym sezonie z cyklu spotkań z zawodnikami Unii Tarnów w Galerii Tarnovia.

Pierwszym zawodnikiem, który będzie gościł w Galerii będzie Daniel Kaczmarek.  Będzie to doskonała okazja do bliższego poznania nowego zawodnika tarnowskich Jaskółek, zamienienia kilku zdań, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 31 maja Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z Lokomotivem Daugavpils w ramach I kolejki Nice Pierwszej Ligi Żużlowej . Pierwszy bieg punktualnie o 14:30. Bilety na ten mecz do kupienia w siedzibie klubu, w dniu meczu w kasach, a także online na bilety.unia.tarnow.pl. Szczegółowe informacje organizacyjne TUTAJ.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD