PGE Ekstraliga

Spotkanie z Arturem Mroczką!

Marcin Michoń

W sobotę o godzinie 15:00 odbędzie się czwarte w tym sezonie z cyklu spotkań z zawodnikami Grupy Azoty Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Wcześniej gośćmi w Galerii Tarnovia byli Nicki Pedersen, Jakub Jamróg i Kenneth Bjerre. Tym razem spotkać tam będzie można Artura Mroczkę.  Będzie to doskonała okazja do porozmawiania z sympatycznym zawodnikiem, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 20 maja Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z MRGarden GKM Grudziądz w ramach VI kolejki PGE Ekstraligi . Pierwszy bieg punktualnie o 16:00. Bilety na ten mecz do kupienia w siedzibie klubu, w dniu meczu w kasach, a także online na bilety.unia.tarnow.pl. Szczegółowe informacje organizacyjne TUTAJ.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana