Spotkanie z Arturem Czają w piątek

04/11/2019 8:28:28
Marcin Michoń

W piątek 12 kwietnia o godzinie 17:00 odbędzie się drugie w tym sezonie z cyklu spotkań z zawodnikami Unii Tarnów w Galerii Tarnovia.

Kolejnym zawodnikiem, który będzie gościł w Galerii będzie Artur Czaja.  Będzie to doskonała okazja do bliższego poznania zawodnika tarnowskich Jaskółek, zamienienia kilku zdań, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w sobotę 13 kwietnia Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z Arged Malesa Ostrovia Ostrów w ramach III kolejki Nice Pierwszej Ligi Żużlowej . Pierwszy bieg punktualnie o 20:15. Bilety na ten mecz do kupienia w siedzibie klubu, w dniu meczu w kasach, a także online na bilety.unia.tarnow.pl. Szczegółowe informacje organizacyjne TUTAJ.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH