Sportowy weekend z Jaskółkami

05/23/2014 0:00:00

Kibiców Jaskółek czeka bardzo interesujący weekend. W sobotę 24 maja na Rancho Taurus w Pilźnie odbędzie się Święto Golonki Podkarpackiej. Od godziny 15.00 do 16.30 obecni będą zawodnicy Grupy Azoty Unii Tarnów. Będzie to świetna okazja do zrobienia sobie pamiątkowej fotografii, otrzymania autografu czy krótkiej rozmowy. Podczas imprezy będzie można zdobyć bilety na niedzielne spotkanie z drużyną KantorOnline Włókniarz Częstochowa. Jednym z konkursów będzie jedzenie golonki na czas.

W niedzielę Jaskółki stoczą kolejne ligowe spotkanie. Tym razem o wsparcie Kibiców szczególnie proszą zawodnicy. Pomimo znacznego osłabienia rywali nasi jeźdźcy zapewniają, że na torze nie zabraknie emocji i ciekawych akcji. Cała drużyna liczy, że Fani pojawią się w równie dużej liczbie, jak podczas dwóch dotychczasowych spotkań ligowych. Niech pełny stadion będzie dla całej żużlowej Polski sygnałem, że zawodnicy i Kibice w Tarnowie tworzą jedną, silną drużynę.

Na stadion zapraszamy już od 14.30. W ogródkach gastronomicznych będzie można nabywać napoje, w tym piwo, oraz skosztować pysznych potraw z grilla. Przypominamy, że na terenie stadionu poza wyznaczonymi punktami obowiązuje całkowity zakaz spożywania napojów alkoholowych.

ewinner

wesbudSolektro