Sparingi z Lublinem i Krosnem przy Z3 w niedzielę!

03/09/2020 17:57:19
Marcin Michoń

Sezon żużlowy zbliża się wielkimi krokami. Kilkunastu zawodników zaliczyło już pierwsze jazdy na torze. Podopieczni menadżera Tomasza Proszowskiego także planują już pierwsze jazdy na owalu w Mościcach. W Jaskółczym Gnieździe aktualnie dobiega końca remont i wymiana band. Jeśli wszystko będzie przebiegać zgodnie z planem i pozwolą na to warunki atmosferyczne to już pod koniec tygodnia, bądź na początku przyszłego żużlowcy Unii Tarnów wyjadą na domowy tor.

Z kolei już za niespełna dwa tygodnie tarnowianie mają zaplanowane mecze sparingowe ze Speed Car Motorem Lublin, a tydzień później z Wilkami Krosno. Oba pojedynki na torze w Tarnowie odbędą się w niedzielę. Mecz z Lublinem zaplanowano na 22 marca na 14:00, a z Krosnem na 29 marca na 15:00.

Cały czas w siedzibie klubu przy Zbylitowskiej 3 trwa sprzedaż karnetów na nowy sezon – obejmujących także mecze sparingowe. Więcej informacji TUTAJ.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH