Sparingi z Lublinem i Krosnem przełożone!

03/11/2020 12:05:31
Marcin Michoń

W związku z rosnącym rozprzestrzenianiem się koronawirusa SARS-CoV-2 i decyzjami polskiego rządu – mecze sparingowe ze Speed Car Motorem Lublin oraz Wilkami Krosno zostały odwołane i zostaną rozegrane w innym terminie.

Unia Tarnów ŻSSA jest w stałym kontakcie z Główną Komisją Sportu Żużlowego. GKSŻ ma plan awaryjny, który w razie potrzeby będzie wdrożony. Na ten moment nie ma zagrożenia, że część spotkań ligowych się nie odbędzie lub mecze będą rozgrywane bez publiczności. Istnieje jednak duże prawdopodobieństwo, że start ligi zostanie opóźniony.

O dalszym rozwoju sytuacji będziemy informować na bieżąco.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH