PGE Ekstraliga

W sobotę spotkanie z Peterem Kildemandem!

Marcin Michoń

W sobotę 28 lipca o godzinie 19:30 odbędzie się szóste w tym sezonie z cyklu spotkań z zawodnikami Grupy Azoty Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Wcześniej gośćmi w Galerii Tarnovia byli Nicki Pedersen, Jakub Jamróg, Kenneth Bjerre, Artur Mroczka i Patryk Rolnicki. Tym razem spotkać tam będzie można Petera Kildemanda.  Będzie to doskonała okazja do porozmawiania z sympatycznym zawodnikiem, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 29 lipca Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z Cash Broker Stalą Gorzów w ramach XI kolejki PGE Ekstraligi . Pierwszy bieg punktualnie o 17:00. Bilety na ten mecz do kupienia w siedzibie klubu, w dniu meczu w kasach, a także online na bilety.unia.tarnow.pl. Szczegółowe informacje organizacyjne TUTAJ.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana