PGE Ekstraliga

W sobotę spotkanie z Patrykiem Rolnickim

Marcin Michoń

W sobotę o godzinie 15:30 odbędzie się piąte w tym sezonie z cyklu spotkań z zawodnikami Grupy Azoty Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Wcześniej gośćmi w Galerii Tarnovia byli Nicki Pedersen, Jakub Jamróg, Kenneth Bjerre i Artur Mroczka. Tym razem spotkać tam będzie można Patryka Rolnickiego.  Będzie to doskonała okazja do porozmawiania z sympatycznym zawodnikiem, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 10 czerwca Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z Fogo Unią Leszno w ramach VIII kolejki PGE Ekstraligi . Pierwszy bieg punktualnie o 16:30. Bilety na ten mecz do kupienia w siedzibie klubu, w dniu meczu w kasach, a także online na bilety.unia.tarnow.pl. Szczegółowe informacje organizacyjne TUTAJ.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana