W sobotę spotkanie z Arturem Czają!

05/03/2019 11:24:42
Marcin Michoń

AKTUALIZACJA: Spotkanie odbędzie się w innym terminie ze względu na odwołanie meczu Unia Tarnów – Orzeł Łódź!

W sobotę 4 maja o godzinie 17:30 odbędzie się trzecie w tym sezonie z cyklu spotkań z zawodnikami Unii Tarnów w Galerii Tarnovia.

Kolejnym zawodnikiem, który będzie gościł w Galerii będzie Artur Czaja.  Będzie to doskonała okazja do bliższego poznania zawodnika tarnowskich Jaskółek, zamienienia kilku zdań, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 5 maja Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z Orłem Łódź w ramach V kolejki Nice Pierwszej Ligi Żużlowej . Pierwszy bieg punktualnie o 14:30Szczegółowe informacje organizacyjne TUTAJ.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH