Rządzimy na Południu! – wypowiedzi Kibiców po Derbach

07/07/2013 0:00:00

Tradycyjnie już po zawodach żużlowych w Tarnowie poprosiliśmy kilku Kibiców o wyrażenie swoich opinii po dzisiejszym meczu.

Paulina K.:
Rządzimy na Południu! Zdobywamy pięć punktów w dwumeczu z drużyną zza miedzy! Niesamowity mecz, pomimo tego, że bardzo się przeciągał. Zawodnicy udowodnili, że pojedynki derbowe to ważny mecz także dla nich! Szczerze nie wierzyłam w tak wysokie zwycięstwo Jaskółek. Każdy z zawodników pokazał się z jak najlepszej strony.

Jan O.:
Pierwszy raz odważyłem się zasiąść na pierwszym łuku wśród najwierniejszych Kibiców Unii Tarnów. Świetna oprawa, głośny doping, walka na torze – tego w Tarnowie mi brakowało! Dziękuję wszystkim Kibicom za niesamowity doping a zawodnikom za odpowiednie podejście do dzisiejszego meczu. Cieszymy się z trzech dużych punktów!

Angelika D.:
Bardzo ładny mecz, a także przepiękna oprawa całego meczu. Jestem dumna, że mogę być kibicem takiego wspaniałego klubu! Bardzo podobała mi się dzisiejsza postawa Artema Laguty, który był dzisiaj bezkonkurencyjny. Jak zawsze na Południu bez zmiany – Unia Pany!

Paweł J.:
Cóż mogę powiedzieć … Świetnie pojechała dzisiaj cała drużyna, dlatego mogliśmy tak wysoko wygrać mecz z Rzeszowem. Są to szczególne mecze więc cieszy tak dobra postawa naszych zawodników. Na trybunach również zdecydowani byli tarnowscy kibice.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco