PGE Ekstraliga

Ruszyła strona IMME

Pod adresem http://imme.speedwayekstraliga.pl wystartowała oficjalna strona internetowa Indywidualnych Międzynarodowych Mistrzostw Ekstraligi, które 17 sierpnia odbędą się w Tarnowie.

W serwisie znajdują się podstawowe informacje na temat IMME: aktualności, gwiazdy, zasady, partnerzy i ceny biletów. Nie zabrakło również pełnego regulaminu imprezy w polskiej i angielskiej wersji językowej.

– Dziennikarze mogą również skorzystać z wniosku akredytacyjnego oraz pobrać identyfikację wizualną IMME. Zachęcamy do bieżącego odwiedzania strony, na której zaprezentujemy ciekawostki dotyczące uczestników zawodów i bieżące informacje o tym nowym w polskim żużlu turnieju – powiedział Przemysław Szymkowiak, szef PR Enea Ekstraligi.

Zawody odbędą się 17 sierpnia w Tarnowie. Początek turnieju o godzinie 18.00.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana