PGE Ekstraliga

Reklamuj się podczas relacji live!

Drużyna Grupa Azoty Unia Tarnów rozpoczęła sezon żużlowy mocnym akcentem pokonując w meczu wyjazdowym Drużynowego Mistrza Polski drużynę Spar Falubaz Zielona Góra. Już w Świąteczny Poniedziałek czeka nas mecz na własnym stadionie, a wraz z nim nowa możliwość promocji dla firm podczas meczów żużlowych rozgrywanych w Tarnowie.

Klubowa redakcja przeprowadzać będzie obszerną relację live z każdego meczu ligowego odbywającego się w naszym mieście. Nie będzie to jednak typowa relacja znana z innych portali sportowych. Będziemy startować już kilka godzin przed spotkaniem podając między innymi najnowsze informacje pogodowe, wiadomości o stanie toru, meldunki o przybywaniu na stadion kolejnych zawodników i wiele innych, ważnych informacji. Całość uzupełniona będzie ciekawymi zdjęciami. W czasie meczu na bieżąco będziemy prowadzić relację tekstową wraz z dokładnymi opisami wydarzeń w poszczególnych biegach.

W poprzednim sezonie wykonywane były pierwsze próby i miłą wiadomością była dla nas spora liczba osób śledzących mecz dzięki naszej stronie internetowej. Było to średnio 3 tysiące osób na mecz, co jest dobrym wynikiem biorąc pod uwagę wysoką frekwencję na stadionie oraz częste transmisje telewizyjne. Mając tak szerokie grono odbiorców pragniemy zachęcić Państwa do promocji także za pomocą wspomnianych relacji.

Więcej informacji w bezpośrednim kontakcie z władzami klubu. Serdecznie zapraszamy.

Przykładowe miejsce na reklamę (pomarańczowe pole)

Przykładowe miejsce na reklamę (pomarańczowe pola)

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana