Przedsprzedaż na Rzeszów już od wtorku!

08/07/2015 20:00:59
Marcin Michoń

W najbliższą niedzielę (9 sierpnia) Unia Tarnów podejmie na własnym torze Betard Spartę Wrocław. Początek tego meczu o godzinie 17:00. Na ten pojedynek wejście na stadion będzie odbywać się BEZ użycia systemu Identyfikacji Kibica.

Z kolei w kolejną niedzielę (16 sierpnia) odbędą się wielkie Derby Południa w Tarnowie. Spotkanie Unii Tarnów i PGE Stali Rzeszów rozpocznie się o 19:30. Niestety ten pojedynek otrzymał status spotkania podwyższonego ryzyka w związku z czym wejście na stadion będzie odbywać się z wykorzystaniem Systemu Identyfikacji Kibica. Aby jak najsprawniej zorganizować wejście na stadion już od wtorku zostanie uruchomiona przedsprzedaż biletów. Mamy również nadzieję, że firma WASKO odda do użytku aplikację do zakupu biletów on-line, co również ułatwi zakup biletów dla osób zarejestrowanych w systemie.
Rejestracja w systemie Identyfikacji Kibica:
niedziela (9.08) – 10:00 – 17:00 w kasie nr 10

Przedsprzedaż biletów wraz z możliwością rejestracji na mecz z PGE Stalą Rzeszów:
od wtorku (11.08) do piątku (14.08) w godzinach 9:00 – 19:00 w kasie nr 10
w sobotę (15.08) w godzinach 18:30 – 23:00 (lub do ostatniego Kibica!) w kasie nr 10

Sprzedaż będzie prowadzona również w dniu zawodów już od godzin porannych, jednak szczegóły podamy w następnym tygodniu.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH