PGE Ekstraliga

PRZEDSIĘBIORCY WSPIERAJĄ TARNOWSKICH ŻUŻLOWCÓW

Marcin Michoń

UNIA TARNÓW ŻSSA wraz z FIRMAMI KOLPORTER I GSP przygotowała specjalny dedykowany  zamknięty program lojalnościowy. Jest on skierowany do małych i średnich przedsiębiorstw prowadzących sprzedaż detaliczną, które chcą wesprzeć rozwój tarnowskiego żużla.

Przygotowany dla Państwa program lojalnościowy oprócz wartości materialnych niesie głębokie i szczere emocje. TO PROGRAM DLA PRAWDZIWYCH SYMPATYKÓW „CZARNEGO SPORTU”!
Najwyższą wartością każdej marki są relacje z konsumentami tworzenie więzi i budowa emocji to klucz do serc klientów i gwarancja sukcesu każdej firmy.

Nowy program lojalnościowy NIESIE ZA SOBĄ DUŻO KORZYŚCI:
– zwiększasz sympatię obecnych i nowych klientów
– uzyskasz dostęp do darmowych kanałów reklamy
– powiększysz przychody firmy
– staniesz się członkiem elitarnego grona sponsorów tarnowskiego żużla.

Dodatkowo uczestnicy programu stają się automatycznie SPONSORAMI TARNOWSKIEGO KLUBU. Każda z firm będzie reklamowana na stadionie, na stronie klubu, w mediach regionalnych, branżowych oraz w mediach społecznościowych – FACEBOOK I TWITTER.

W najbliższym czasie na terenie TARNOWA i OKOLICZNYCH MIEJSCOWOŚCI pojawią się przedstawiciele firm KOLPORTER oraz GSP wraz z przedstawicielem klubu Unii Tarnów, którzy szczegółowo przedstawią zasady programu lojalnościowego. Zwracamy się z gorącym apelem do wszystkich sympatyków „CZARNEGO SPORTU” o życzliwe przyjęcie tych osób i zapoznanie się z ofertą programową. Zachęcamy również wszystkie zainteresowane firmy do zgłaszania się w sekretariacie klubu w celu ustalenia daty spotkania z przedstawicielami KOLPORTERA.

Uzyskane w ten sposób środki zostaną przeznaczone na szkolenie najmłodszych adeptów żużlowych, którzy w niedługim czasie będą stanowić o sile JASKÓŁEK.

Przyszłość tarnowskiego żużla zależy w dużej mierze od PAŃSTWA.

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY

1PRZOD-KOLPORTER