#promujęzawód – oferta CKZiU w Tarnowie

05/15/2020 13:25:04
Marcin Michoń

Wspólnie z Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Tarnowie zachęcamy do zapoznania się z ofertą szkoły. CKZiU ma w swojej ofercie wiele atrakcyjnych kierunków nauczania, stawiając na szkolnictwo zawodowe. Placówka od wielu już lat promuje ten filar edukacji, widząc potrzebę lokalnych zakładów pracy i przedsiębiorców, którzy poszukują dobrze wykwalifikowanego pracownika. Z tą myślą powstała akcja #promujęZawód zachęcająca absolwentów szkół podstawowych i gimnazjalnych do kontynuowania nauki na specjalistycznych kierunkach w CKZiU w Tarnowie.

Szczegółowa oferta CKZiU i profile nauczania w pliku TUTAJ.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD