Prezentacja VIP

W poniedziałek w Gemini Jasna Park Tarnów odbyła się oficjalna prezentacja drużyny Grupy Azoty Unii Tarnów. Zaraz po jej zakończeniu wszyscy zawodnicy Jaskółek udali się do restauracji Taurus w Ładnej, gdzie odbył się uroczysty bankiet dla sponsorów oraz osób zaangażowanych w działalność w Klubie. Obecnych było około 100 osób – sponsorzy, reklamodawcy, przedstawiciele Głównego Partnera Grupy Azoty oraz inni zaproszeni goście.

Unia Tarnów ŻSSA serdecznie dziękuje właścicielowi Stan Taurus w Ładnej Panu Stanisławowi Jaroszowi za organizację bankietu.Za pomoc w organizacji dziękujemy Cukierni Targowa Pana Stanisława Bańbora, Panu Piotrowi Szablowskiemu z firmy FoodCare oraz firmie AlCapone.

saletrosanazoty-start

tyskie