PGE Ekstraliga

Prezentacja Jaskółek w marcu!

Marcin Michoń

Nowy sezon ligowy zbliża się wielkimi krokami. Już na początku marca żużlowcy Unii Tarnów odbędą pierwsze treningi na torze, a w drugiej połowie miesiąca rozegrają sześć meczy kontrolnych. Z kolei na piątek 16 marca zaplanowano prezentację drużyny, która podobnie jak rok temu odbędzie się w Galerii Tarnovia o godzinie 17:00. Na prezentacji dostępni dla Kibiców będą wszyscy zawodnicy Jaskółek.

Przypominamy, że w siedzibie klubu nadal sprzedawane są karnety na sezon 2018. Można je nabywać od poniedziałku do piątku w godzinach 8:30 – 15:00. Szczegóły TUTAJ.

Mecze kontrolne Unii Tarnów:
Sparingi ze Stalą Rzeszów – 20 marca i 21 marca
Sparingi z Betard Spartą Wrocław – 24 marca i 25 marca
Sparingi z Motorem Lublin – 30 marca i 31 marca.

Pierwszy mecz ligowy w PGE Ekstralidze Unia Tarnów rozegra w piątek 6 kwietnia w Mościcach. Rywalem tarnowian będzie drużyna z Zielonej Góry.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana