PGE Ekstraliga

Po sobotnim spotkaniu w Taurusie

W sobotę 8 listopada w Restauracji Taurus w Ładnej Tarnowskiej odbyło się uroczyste zakończenie sezonu dla sponsorów, reklamodawców i osób związanych z tarnowskim żużlem. Prezes Łukasz Sady podziękował wszystkim zgromadzonym osobom za miniony rok. Sponsorzy otrzymali m.in. pamiątkowe dyplomy, brązowe medale, a także pamiątkowe plastrony z autografami wszystkich uczestników historycznych zawodów IMME, które odbyły się w sierpniu w Tarnowie.

Unia Tarnów ŻSSA pragnie bardzo serdecznie podziękować wszystkim firmom, które wsparły sobotnią imprezę – Stan Taurus, Okocim, Al.Capone, Cukiernia Targowa, foodCare, oraz MAK1.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana