Po jedenaste – segreguj – FILM

09/15/2015 10:22:55
Dawid Duda

Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej ekologicznej akcji edukacyjnej „PO JEDENASTE SEGREGUJ”, która odbędzie się 27.09 na zawodach żużlowych. Przypomnimy jak należy właściwie segregować odpady i do jakich pojemników wrzucać surowce tj. papier, plastik i metale oraz szkło.

PRZEWIDZIELIŚMY ATRAKCJE DLA NAJMŁODSZYCH KIBICÓW PRZY NASZYM STOISKU – MALOWANIE TWARZY, EKO ZABAWY RUCHOWE, EKO WARSZTATY PLASTYCZNE.

Regulamin konkursu plastycznego dla dzieci „PO JEDENASTE SEGREGUJ” znajduje się na: www.unia.tarnow.pl/po-jedenaste-segreguj. Zachęcamy do wzięcia udziału ze względu na atrakcyjne nagrody do zrealizowania w Galerii Gemini. Informujemy, iż za zajęcie I miejsca przewidzieliśmy bon podarunkowy w kwocie 400 zł, za zajęcie II miejsca 300 zł natomiast za trzecie miejsce 200 zł.

Zachęcamy do wspólnej ekologicznej zabawy!

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH