Plastron z III Memoriału Krystiana Rempały na aukcji WOŚP!

01/11/2020 18:59:58
Marcin Michoń

Już w niedzielę 12 stycznia Wielki Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! WOŚP zagra już po raz 28. Dzięki wspólnej mobilizacji osób publicznych, wolontariuszy i przede wszystkim ludzi dobrego serca możliwa jest pomoc osobom, które najbardziej jej potrzebują.

W tę cudowną inicjatywę postanowiła włączyć się również Unia Tarnów Żużlowa Sportowa Spółka Akcyjna przekazując na aukcje plastron z III Memoriału Krystiana Rempały, który odbył się 28 września 2019 roku. Jest to nowy plastron – bez numeru. W zawodach parowych triumfowali Sebastian Niedźwiedź z Michałem Gruchalskim przed Ernestem Kozą i Przemysławem Koniecznym oraz Jakubem Jamrogiem i Dawidem Rempałą. Indywidualnie najlepszy był Janusz Kołodziej przed Michałem Gruchalskim, Jakubem Jamrogiem i Ernestem Kozą.

Zapraszamy wszystkich do aktywnego udziału w licytacjach wszystkich niesamowitych, pamiątkowych przedmiotów. Licytacja potrwa przez tydzień. Sprawmy by kwota uzbierana przez Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy po raz kolejny okazała się rekordowa.

Link do aukcji AllegroPlastron z III Memoriału Krystiana Rempały

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD