Plastron z II Memoriału Krystiana Rempały na rzecz WOŚP!

01/06/2019 18:09:34
Marcin Michoń

Już w niedzielę 13 stycznia Wielki Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! WOŚP zagra już po raz 27. Dzięki wspólnej mobilizacji osób publicznych, wolontariuszy i przede wszystkim ludzi dobrego serca możliwa jest pomoc osobom, które najbardziej jej potrzebują.

W tę cudowną inicjatywę postanowiła włączyć się również Unia Tarnów Żużlowa Sportowa Spółka Akcyjna przekazując na aukcje cenne przedmioty. W tym roku są to dwa plastrony z II Memoriału Krystiana Rempały, który odbył się 14 października 2018 roku. W zawodach parowych triumfowali Sebastian Niedźwiedź z Bartoszem Smektałą przed Arturem Czają i Michałem Gruchalskim oraz parą Grupy Azoty Unii Tarnów – Patrykiem Rolnickim oraz Mateuszem Cierniakiem. Indywidualnie najlepszy był Dominik Kubera przed Arturem Czają i Patrykiem Rolnickim.

Zapraszamy wszystkich do aktywnego udziału w licytacjach tych niesamowitych, pamiątkowych przedmiotów. Licytacja potrwa przez dwa tygodnie. Sprawmy by kwota uzbierana przez Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy po raz kolejny okazała się rekordowa.

Linki do aukcji Allegro:
Plastron 1 z II Memoriału Krystiana Rempały
Plastron 2 z II Memoriału Krystiana Rempały

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco

Hyundai Karmot