Pierwszy miesiąc za 10 zł – specjalna oferta CANAL+ online dla kibiców żużla

01/04/2022 18:06:55

Z okazji startu sezonu żużlowego CANAL+ online przygotował specjalną ofertę dla fanów speedwaya. Kibice będą mogli skorzystać z vouchera, który umożliwi oglądanie trzech lig żużlowych w CANAL+ online już za 10 złotych w pierwszym miesiącu oraz za 30 złotych/mies. przez kolejne trzy miesiące, zamiast 45zł/mies. Oferta jest aktywna do 10 kwietnia 2022 roku.

Nadchodzący żużlowy sezon zapowiada się wyjątkowo atrakcyjnie. Po raz pierwszy w historii mecze wszystkich szczebli rozgrywkowych – PGE Ekstraligi, eWinner 1. Ligi oraz 2. Ligi Żużlowej –  będzie można oglądać w CANAL+ online.

Co zrobić, aby oglądać trzy ligi żużlowe w CANAL+ online w specjalnej ofercie?

• Wystarczy wejść na dedykowaną stronę i wpisać swój adres mailowy.
  • Na podany adres zostanie wysłany voucher, który należy zrealizować na stronie pl/voucher.

Voucher obejmuje dostęp do pakietu CANAL+ w serwisie CANAL+ online – pakiet CANAL+ w cenie 10 złotych za pierwszy miesiąc oraz 30 złotych miesięcznie w kolejnych trzech miesiącach. Potem opłata wzrasta do 45 złotych za miesiąc. Podane ceny uwzględniają rabat wysokości 5 złotych za zgody marketingowe. Oferta dedykowana jest nowym użytkownikom serwisu.

Żużlowych atrakcji w tym sezonie będzie więcej, bo CANAL+ online został sponsorem tytularnym Indywidualnych Mistrzostw Polski. Zawody te rozgrywane będą w nowej formule z trzema turniejami finałowymi. Pula nagród w IMP wynosi pół miliona złotych, a turnieje będą transmitowane w CANAL+ online.

Wszystkie transmisje można wygodnie obejrzeć za pośrednictwem serwisu CANAL+ online (canalplus.com). Jest to propozycja dla wszystkich, którzy poszukują wygodnego dostępu do rozgrywek sportowych na żywo oraz bogatej oferty seriali, filmów i dokumentów na żądanie.

CANAL+ online dostępny jest w miesięcznym modelu subskrypcyjnym na urządzenia Android i iOS, telewizory Android TV, Apple TV, Samsung Smart TV, dekoderze CANAL+ BOX 4K oraz przez przeglądarkę internetową (canalplus.com).

DIAGMEDICA & HOLI-MED

Arveel