W piątek spotkanie z Arturem Mroczką

07/22/2019 18:51:10
Marcin Michoń

W piątek 26 lipca o godzinie 17:00 odbędzie się szóste w tym sezonie z cyklu spotkań z zawodnikami Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Spotkanie jest współorganizowane przez Tarnowskie Towarzystwo Żużlowe.

Kolejnym zawodnikiem, który będzie gościł w Galerii będzie powracający po kontuzji Artur Mroczka.  Będzie to doskonała okazja do bliższego poznania sympatycznego zawodnika, zamienienia kilku zdań, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w sobotę 27 lipca Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze ze Zdunek Wybrzeżem Gdańsk w ramach meczu XIII kolejki Nice Pierwszej Ligi Żużlowej. Pierwszy bieg punktualnie o 20:15. Bilety online do kupienia TUTAJ. Szczegółowe informacje organizacyjne dostępne są TUTAJ.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH