W piątek spotkanie z Arturem Czają

Marcin Michoń

W piątek 17 maja o godzinie 17:30 odbędzie się trzecie w tym sezonie z cyklu spotkań z zawodnikami Unii Tarnów w Galerii Tarnovia.

Kolejnym zawodnikiem, który będzie gościł w Galerii będzie Artur Czaja.  Będzie to doskonała okazja do bliższego poznania zawodnika tarnowskich Jaskółek, zamienienia kilku zdań, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w sobotę 18 maja Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z Orłem Łódź w ramach zaległego meczu V kolejki Nice Pierwszej Ligi Żużlowej . Pierwszy bieg punktualnie o 14:00Szczegółowe informacje organizacyjne TUTAJ.

saletrosanazoty-start

tyskie