Oświadczenie klubu odnośnie modernizacji stadionu

01/04/2018 10:24:26
Marcin Michoń

W związku z pojawiającymi się w mediach lokalnych informacjami nie do końca jasnymi i czytelnymi dla ich odbiorców (czytelników, słuchaczy) Zarząd Unii Tarnów ŻSSA czuje się w obowiązku poinformować wszystkich zainteresowanych, a w szczególności Kibiców, iż wszelkie kroki podejmowane przez Zarząd Klubu w temacie modernizacji Stadionu Miejskiego maja na celu tylko i wyłącznie takie działania, które stworzą dla Klubu i jego Kibiców możliwie JAK NAJLEPSZE warunki do rozgrywania zawodów żużlowych w najbliższej przyszłości, tj. w trakcie jak i bezpośrednio po modernizacji Stadionu Miejskiego. Nie jest prawda, jakoby Klub celowo opóźniał w jakikolwiek sposób termin ogłoszenia przetargu, czy rozpoczęcia prac, tak samo jak nieprawdziwe są twierdzenia, iż Spółka Żużlowa dopiero teraz, czy od niedawna stara się aby żużel miał stadion na wyłączność sportowa. Temat ten przedstawiciele Unii Tarnów podnoszą juz od ok 2 lat czyli od momentu rozpoczęcia dyskusji w tym przedmiocie.

Korespondencja klubu z Prezydentem Miasta Tarnowa tutaj.

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD