Ostatni dzień sprzedaży karnetów!

05/07/2020 12:31:55

Poniedziałek 6 lipca będzie ostatnim dniem sprzedaży karnetów przed zbliżającym się startem rozgrywek eWinner 1. Ligi Żużlowej. Karnety można nabyć w godzinach od 9:00 do 14:00 w siedzibie klubu przy Zbylitowskiej 3 (pod trybuną główną). Przypominamy, że zakupu karnetu nie trzeba dokonywać osobiście – należy jedynie znać pesel, imię i nazwisko osoby, która będzie z niego korzystała.

Zgodnie z decyzją podjętą na szczeblu rządowym, o tym, że możliwe będzie częściowe uczestnictwo kibiców w sportowych imprezach masowych organizowanych na otwartym terenie, pod warunkiem organizowania ich zgodnie z wytycznymi oraz przepisami sanitarnymi, informujemy co następuje:

1. Wszystkie dotychczasowe propozycje klubu dla osób, które zakupiły karnet na sezon 2020 zostają anulowane, a zakupione dotychczas karnety zachowują ważność w sezonie 2020.
  2. Zachowują ważność również wszystkie zaproszenia całosezonowe.
  3. Ze względu na obowiązujące przepisy sanitarne ilość miejsc na Stadionie Miejskim w Tarnowie będzie ściśle ograniczona. Pierwszeństwo wejścia na stadion będą mieć posiadacze karnetów oraz zaproszeń całosezonowych. O ewentualnej sprzedaży biletów jednorazowych będziemy informować bezpośrednio przed meczem, jeśli takowa będzie możliwa.

Serdecznie zapraszamy kibiców do uczestnictwa w zawodach żużlowych na Stadionie Miejskim w Tarnowie w sezonie 2020. Stosując się do przepisów sanitarnych dołożymy wszelkich starań, aby wszyscy uczestnicy byli bezpieczni.

Ceny karnetów na mecze żużlowe w sezonie 2020 przedstawiają się następująco:
Trybuna Centralna tzw. „0” – 280 zł
Trybuna Główna – 230 zł
Wiraż Normalny – 170 zł
Wiraż Ulgowy – 110 zł

Ceny biletów jednorazowych na mecze żużlowe w sezonie 2020, o ile będzie możliwość ich sprzedaży będą przedstawiały się następująco:
Trybuna Główna – 50 zł
Wiraż Normalny – 35 zł
Wiraż Ulgowy – 25 zł

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.