Ostatni dzień promocji karnetów!

12/20/2020 17:26:04
Marcin Michoń

Poniedziałek 21 grudnia będzie ostatnim dniem w którym będzie można nabyć karnety na sezon 2021 w Świątecznej Promocji. Ceny całosezonowych wejściówek na mecze Unii Tarnów w eWinner Pierwszej Lidze Żużlowej obniżone są o 10%. Karnety można zakupić w siedzibie klubu przy Zbylitowskiej 3 – pod Trybuną Główną od 9:00 do 13:00.

Dodatkowo każda osoba, która zakupi minimum trzy wejściówki na sektor O, otrzyma możliwość wjazdu na parking VIP znajdujący się tuż przy stadionie

W sprzedaży także kalendarze jednodzielne i na dwanaście miesięcy w cenie 25zł.

1. Ceny karnetów pozostają na takim samym poziomie jak w sezonie 2020 i przedstawiają się następująco:

• Karnet ulgowy wiraż – 110 zł
  • Karnet normalny wiraż – 170 zł
  • Karnet trybuna – 230 zł
  • Karnet trybuna „0” – 280 zł

Karnety obejmują wszystkie mecze ligowe Unii Tarnów na domowym torze w fazie zasadniczej (7 imprez), wszystkie zawody młodzieżowe oraz sparingi.

2. Cennik biletów jednorazowych w sezonie 2021:

• Trybuna Główna – 50 zł
  • Pozostała część stadionu (normalny) – 35 zł
  • Pozostała część stadionu (ulgowy) – 25 zł

*Unia Tarnów ŻSSA zastrzega sobie prawo do zmiany w czasie sezonu cen biletów jednorazowych w zależności od rangi danego spotkania.

3. Karnety (bilety) ulgowe przysługują:

• Emerytom
  • Rencistom
  • Dzieciom
  • Młodzieży szkolnej oraz studentom do 25 roku życia za okazaniem odpowiedniego dokumentu poświadczającego prawo do otrzymywania ulg

4. W przypadku konieczności ograniczenia pojemności stadionu (np. w związku z epidemią) posiadacze karnetów będą posiadali pierwszeństwo wejścia na stadion nad posiadaczami biletów jednorazowych.

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD