Oskar Bober z kontraktem warszawskim

11/16/2020 13:41:58
Marcin Michoń

W sobotę kontrakt bez aneksu finansowego podpisał z Unią Tarnów Oskar Bober. Dwudziestotrzyletni zawodnik ma otrzymać szansę w przedsezonowych spotkaniach kontrolnych i powalczyć o miejsce w składzie.

Oskar Bober urodził się 9 listopada 1997 roku. Reprezentował barwy klubów z Grudziądza, Ostrowa Wielkopolskiego, Łodzi, Piły i Lublina. Ostatniego sezonu nie może zaliczyć do udanych. Kibicom zaprezentował się tylko w jednym ligowym biegu w barwach Motoru Lublin.

W powoli dobiegającym końca okienku transferowym kontrakty z Unią Tarnów parafowali: Niels Kristian Iversen, Rohan Tungate, Paweł Miesiąc, Ernest Koza, Alexander Woentin, Artur Mroczka, Kim Nilsson i Oskar Bober oraz juniorzy Przemysław Konieczny, Dawid Rempała, Piotr Świercz, Mateusz Gzyl i Patryk Zieliński.

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD