Okiem kibica

28/04/2013 0:00:00

Po spotkaniu zapytaliśmy kibiców Jaskółek o ocenę meczu i szanse Jaskółek w kolejnych meczach.

Dawid
Ciężko mi cokolwiek powiedzieć po tym meczu. Do tej pory niedowierzam, że nasza drużyna przegrała mecz z osłabioną Stalą Gorzów. Byłem pewny, że to spotkanie będzie znacznie łatwiejsze i ułoży się po naszej myśli. Jeśli nasi zawodnicy nie rozwiążą swoich problemów sprzętowych to przy wyrównanej lidze możemy uplasować się w dolnej części tabeli.

Małgorzata
Byłam pierwszy raz na spotkaniu żużlowym razem ze znajomymi i bardzo mi się podobało. Na pewno pojawię się na kolejnych meczach żużlowych w Tarnowie, ponieważ ten sport bardzo mi się spodobał, a atmosfera pomimo przegranego meczu była rodzinna. Liczę, że w kolejnych spotkaniach postawa naszych zawodników będzie dużo lepsza.

Robert
Jestem bardzo niemile zaskoczony dzisiejszą postawą wszystkich tarnowskich zawodników.  Zawiódł praktycznie cały zespół. Co tu dużo mówić, muszą wziąć się w garść. Teraz mamy trudne wyjazdowe spotkanie do Rzeszowa, a później do Gniezna. W obydwu tych meczach z taką postawą będzie bardzo ciężko o ligowe punkty. Pomimo wszystko z Jaskółkami jestem zawsze na dobre i na złe! Mam nadzieję, że wyciągną konsekwencje z tego spotkania i będzie już lepiej.

Anna
Od wielu lat kibicuje drużynie Unii. Mam nadzieję, że dzisiejsze spotkanie to tylko jednorazowa wpadka i w następnych meczach będzie już lepiej. Ciężko cokolwiek powiedzieć o postawie naszych zawodników. Na pewno brakuje lidera, który pociągnąłby wynik całej drużyny.