PGE Ekstraliga

Okiem Kibica – wypowiedzi Kibiców po meczu z Częstochową

Po dzisiejszym emocjonującym meczu naszych Jaskółek tradycyjnie już poprosiliśmy Kibiców o wyrażenie swoich opinii po spotkaniu.

Sebastian E.:
Serce się raduje patrząc na tak walczących swoich zawodników! Niesamowity Artem, waleczny Kołodziej i Vaculik, niesamowity Madsen, do tego Janowski! Czemu tak nie pojechali wczoraj? Może zbyt łagodnie potraktowali swojego rywala? Nie ważne, to już jest historia. Przed nami Derby Południa, musimy podejść do tego spotkania tak samo jak do dzisiejszego.

Magdalena Z. (Kibic Częstochowy):
Naprawdę nie wiem co powiedzieć. W trzech zawodników niestety nie da się wygrać meczu. Jepsen Jensen nie może robić 3 punktów na wyjeździe! Liczyłam także, że Rafał Szombierski zdobędzie około sześć punktów. Porażka na całej linii…

Konrad O.:
Pogoda dopisała, tor zawodnikom pasował. Każdy z zawodników pojechał w końcu na swoim poziomie! Szkoda jednego biegu Martina Vaculika, który oddał swoją drugą pozycję na rzecz Holty. Mamy naprawdę spore szanse na bonus w Częstochowie, ale wczorajszy mecz nauczył mnie, że nie można być tego pewny. Wszystko rozstrzygnie się na torze w Częstochowie.

saletrosanazoty-startokocim

Partnerzy medialni