PGE Ekstraliga

Okiem kibica…

Po meczu poprosiliśmy kilku Kibiców o krótki komentarz odnośnie dzisiejszego spotkania. Oto co powiedzieli nam Fani:

Anna:
Bardzo cieszę się, że nasza drużyna wreszcie wygrała mecz w dobrym stylu. Cieszy to tym bardziej, że startowaliśmy bez Leona Madsena. Myślę, że wynik daje duże szanse na zdobycie bonusa w dwumeczu. Super dziś pojechał Artem Laguta. Wszyscy bali się o jego formę, a on wygrywa nam kolejny mecz. Do tego było sporo walki na dystansie. Oby więcej takich meczów.

Michał:
Bardzo dobry wynik naszej Unii. Szczerze mówiąc to nie spodziewałem się wygranej aż w takich rozmiarach. Punktowali w zasadzie wszyscy zawodnicy oprócz Patricka Hougaarda, ale on trochę pechowo wjechał w taśmę. Mateusz Borowicz zdobył też tylko jeden punkt, ale jego jazda wyglądała nawet nieźle. Za to świetny był występ Laguty. Myślę, że teraz nasza drużyna będzie jeździła tak dobrze jak dziś i szybko odrobi stracone punkty z początku sezonu.

Patrycja:
Bardzo podobało mi się dzisiejsze spotkanie. Wysoka wygrana, dużo walki na torze, komplet Artema. Widać, że świetnie wkomponował się w nasz skład. Tak naprawdę to nie widać luki po Hancocku. Mamy spore szanse na bonus.

Łukasz:
Dziś odnieśliśmy bardzo ważne zwycięstwo. Myślę, że zawodnicy będą nim podbudowani. Do Bydgoszczy pojedziemy po punkt bonusowy, a może nawet uda się wygrać. W tabeli jest bardzo ciasno i każdy punkt będzie się liczył. Najlepszym zawodnikiem był dziś Artem Laguta. Komplet punktów mówi sam za siebie. Nie spodziewałem się, że będzie punktował aż tak dobrze dla naszego klubu. Myślę, że do dobrej forma wraca też Vaculik. Mam nadzieję, że powalczymy jeszcze o play-offy.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana