Oficjalnie: powrót kibiców na stadiony żużlowe!

12/06/2020 13:51:24

Dobra informacja dla kibiców żużla przed zbliżającymi się zmaganiami ligowymi. W dzisiejszym Rozporządzeniu Rady Ministrów oficjalnie ogłoszona została informacja o powrocie kibiców na areny sportowe podczas spotkań rozgrywanych na otwartym powietrzu. Spotkania z publicznością będą mogły odbywać się pod warunkiem spełnienia szeregu obostrzeń. Najważniejszym z nich jest możliwość wypełnienia maksymalnie 25% pojemności trybun z zachowaniem odstępów między poszczególnymi miejscami. Kibice również będą zobligowani do stosowania się do przepisów sanitarnych. W związku z powyższym Unia Tarnów ŻSSA wznowi sprzedaż karnetów. Wszelkie informacje dla osób, które już wcześniej nabyły całosezonowe wejściówki, jak również dla tych, którzy będą chcieli takie zakupić, podamy wkrótce.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.