PGE Ekstraliga

„Odgadnij datę” – konkurs

W sobotę 6 września o godzinie 18:00 na torze w Mościcach odbędzie się mecz 14 kolejki Enea Ekstraligi pomiędzy Grupą Azoty Unią Tarnów, a Spar Falubazem Zielona Góra. Z tej okazji Unia Tarnów przygotowała dla Kibiców kilka konkursów. Jednym z nich jest zagdaka polegająca na odgadnięciu daty i podaniu wydarzenia związanego z jednym z zawodników naszej drużyny, które miało miejsce tego dnia Do wygrania są dwie wejściówki na niedzielne zawody.

Zasady są następujące. Na oficjalnym FanPageu pojawi się 7 pytań. Odpowiedzią na każde z nich będzie liczba. Po odgadnięciu wszystkich liczb należy ułożyć je w ciąg, w takiej kolejności w jakiej zadane były pytania. Ciąg utworzy datę w systemie dd.mm.rrrr. (przykład: ciąg liczb 20072005 to data 20.07.2005). Następnie należy podać jakie wydarzenie związane z jednym z zawodników naszej drużyny miało miejsce w tym dniu. Odpowiedzi należy wysłać na adres: konkurs@unia.tarnow.pl wpisując w tytule „Odgadnij datę” natomiast w treści należy podać odgadniętą datę, wydarzenie z nią zawiązane oraz swoje dane kontaktowe. Maile bez poprawnego tytułu nie będą brane pod uwagę.

Pytania pojawią się na oficjalnym FanPage Unii Tarnów na Facebook’u w czwartek około godziny 19:00.

Szczegóły oraz regulamin konkursu można znaleźć tutaj: >>REGULAMIN<<

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana