Nowe maseczki wielorazowe Unii Tarnów

05/20/2020 11:53:47
Marcin Michoń

W Sklepiku Kibica dostępne są dwa nowe wzory klubowych maseczek wielorazowych. Maska posiada dwie warstwy. Wewnętrzną część wykonano z bawełny medycznej posiadającej odpowiedni atest. Z kolei wierzchnia warstwa z nadrukiem wykonana jest z poliestru. Cena maseczki w Sklepie Kibica 20zł.

Maseczki dostępne w sklepie – czarna: https://sklep.unia.tarnow.pl/produkt/maska-unii-tarnow-czarna/
Niebieska: https://sklep.unia.tarnow.pl/produkt/maska-unii-tarnow-niebieska/

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH