Nowe kurtki klubowe dostępne w Sklepiku Kibica

05/25/2020 20:16:43
Marcin Michoń

W Sklepiku Kibica dostępne są już nowe kurtki klubowe 2020 dla Fanów Unii Tarnów. Kurtka wykonana z najwyższej jakości materiału typu softshell zapewnia doskonałą ochronę przed wiatrem i deszczem przy zachowaniu bardzo dobrej oddychalności dzięki bocznym panelom wykonanym z materiału termoaktywnego. Posiada dwie kieszenie boczne zamykane na zamek. Dostępne rozmiary S -XXXL. Cena kurtki w Sklepie Kibica 240zł. Kurtki dostępne TUTAJ.

Kurtki wysyłane będą od środy 27 maja, odbiór osobisty możliwy po zamówieniu i opłaceniu online od czwartku 28 maja w siedzibie klubu w godzinach 9:00 – 14:00.

Tabela rozmiarów:

Rozmiar Szerokość
klatki piersiowej
Długość
(tył od stójki)
Długość rękawa
od ramienia
S 52 66 63
M 54 68 65
L 57 70 68
XL 60 71 71
XXL 63 72 73
XXXL 67 73 76

W Sklepiku Kibica dostępne są jeszcze ostatnie sztuki klubowej maseczki czarnej: https://sklep.unia.tarnow.pl/produkt/maska-unii-tarnow-czarna/

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH