Do niedzieli promocja w sklepie kibica

11/29/2019 11:30:32
Marcin Michoń

Dla Kibiców Unii Tarnów w sklepiku kibica została przygotowana wyjątkowa oferta. Do niedzieli 1 grudnia włącznie do każdego zamówienia z odbiorem osobistym o wartości 100zł klubowa bombka choinkowa GRATIS! Bombek nie wysyłamy w przesyłkach pocztowych i kurierskich.

Klubowa bombka o średnicy 10cm będzie doskonałym prezentem, który przyozdobi biurko, czy też świąteczną choinkę. Z kolei na nowy rok przygotowany został dwunastostronicowy kalendarz w cenie 30zł. Kalendarz można zakupić w klubie oraz online: http://sklep.unia.tarnow.pl/produkt/kalendarz-na-rok-2020.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco