Motor Lublin pierwszym sparingpartnerem Jaskółek!

11/29/2019 19:51:18
Marcin Michoń

Unia Tarnów rozpoczęła planowanie spotkań kontrolnych przed startem rozgrywek Nice Pierwszej Ligi Żużlowej. Jaskółki w przedostatni weekend marca zmierzą się w dwumeczu ze Speed Car Motorem Lublin. Tarnowianie w dniach 21-22 marca rozegrają mecz na torze w Mościcach i przy alejach Zygmuntowskich w Lublinie.

W najbliższych dniach poznamy kolejne drużyny z którymi Jaskółki zmierza się przed rozpoczęciem rozgrywek, których początek planowany jest na przełom marca i kwietnia.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco