PGE Ekstraliga

Moc atrakcji podczas IMME!

Już w najbliższą niedzielę, pierwszy raz w historii odbędzie się turniej Indywidualnych Międzynarodowych Mistrzostw Ekstraligi. W Tarnowie pojawią się takie gwiazdy, jak: Martin Vaculik, Nicki Pedersen, Janusz Kołodziej, Jarosław Hampel, Tai Woffinden i wielu innych zawodników z najwyższej półki. Zawody przez wielu specjalistów oceniane są na równi z cyklem Grand Prix czy Speedway European Championship.

Dla wszystkich, którzy wezmą udział w zawodach, Unia Tarnów ŻSSA przyszykowała sporo ciekawych atrakcji dla Kibiców w każdym przedziale wiekowym.

Dla najmłodszych Kibiców żużla będzie udostępniona dmuchana zjeżdżalnia oraz labirynt zupełnie za DARMO. Dla nieco starszych Kibiców na stadionie pojawią się motory z Moto Tarnów, pojazdy po tuningu, offroad oraz Speedway Nostalgia, czyli  pokaz zabytkowych motorów żużlowych!

Ponadto po zakończonych zawodach podium ze zwycięzcą zawodów udekoruje fantastyczny pokaz fajerwerków z podkładem muzycznym.

Zapraszamy w niedzielę do Jaskółczego Gniazda. Razem zapełnijmy stadion.

Indywidualne Międzynarodowe Mistrzostwa Ekstraligi  – 17 sierpnia, godz. 18:00 – Tarnów, ul. Zbylitowska 3

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana