Memoriał tydzień później w niedzielę!

10/13/2020 10:50:31
Marcin Michoń

Ze względu na bardzo niekorzystne prognozy pogody na najbliższe dni IV Memoriał Krystiana Rempały odbędzie się tydzień później w niedzielę 25 października o 14:30. Zawody zostaną rozegrane jako turniej parowy.

W I Memoriale Krystiana Rempały triumfował Jakub Jamróg przed Arturem Czają i Bartoszem Smektałą. W II Memoriale zwyciężył duet Bartosz Smektała – Sebastian Niedźwiedź, a w dodatkowym biegu indywidualnym najlepszy okazał się Dominik Kubera. Z kolei przed rokiem najlepszy był duet Sebastian Niedźwiedź – Michał Gruchalski, a indywidualnie Janusz Kołodziej przed Michałem Gruchalskim i Jakubem Jamrogiem.

Bilety w cenie 15zł (w sprzedaży online), obowiązywać będą karnety i zaproszenia. Szczegóły organizacyjne podamy wkrótce.

grupa-azotyGrupa Azoty – Główny Partner Unii Tarnów to największy koncern chemiczny w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD