Mecz w Zielonej Górze uzależniony od półfinału DMŚJ w Gdańsku

05/24/2013 0:00:00

W najbliższą niedzielę Unia Tarnów uda się do Zielonej Góry żeby rozegrać ligowe spotkanie w ramach IX kolejki Enea Ekstraligi. Rozegranie tego meczu uzależnione jest od sobotniego półfinału DMŚJ w Gdańsku. Nie startuje tam żaden zawodnik naszego klubu, ale Polskę reprezentować będzie Patryk Dudek. Niestety, w Gdańsku prognozowane są opady deszczu. Jeśli turnieju nie uda się rozegrać w pierwotnym terminie, to terminem rezerwowym jest niedziela 26 maja. Mamy jednak nadzieję, że pogoda pozwoli na rozegranie tych zawodów w sobotę i w niedzielę bez przeszkód będzie można rozegrać spotkanie w Zielonej Górze.

Również w sobotę w kolejnym meczu Angielskiej Elite League wystąpi Kacper Gomólski. Popularny Ginger uda się wraz ze swoją drużyną do Eastbourne, żeby walczyć z miejscowymi Orłami. Rudziki przegrały ostatnio 2 mecz w sezonie i teraz z pewnością będą chcieli powrócić na właściwe tory. Naszemu zawodnikowi życzymy, żeby walnie przyczynił się do kolejnej wygranej.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH