Mecz z Łodzią w sobotę 15 sierpnia!

08/04/2020 19:06:02
Marcin Michoń

Znane są już godziny spotkań VII rundy spotkań w eWinner Pierwszej Lidze Żużlowej. Tarnowskie Jaskółki na torze w Mościcach podejmą wówczas drużynę Orła Łódź. Zawody zaplanowano na sobotę 15 sierpnia na 16:30.

Wcześniej, bo już w najbliższy czwartek 6 sierpnia o 18:00 Unia Tarnów na domowym torze podejmie Lokomotiv Daugavpils. Informacje organizacyjne TUTAJ.

VII runda eWinner Pierwszej Ligi Żużlowej
15 sierpnia (sobota) 16:30 Unia Tarnów – KŻ Orzeł Łódź  (nSport+)
16 sierpnia (niedziela) 14:00 Car Gwartant Kapi Meble Budex Start Gniezno – SK Lokomotiv Daugavpils (bez transmisji live)
16 sierpnia (niedziela) 16:00 Zdunek Wybrzeże Gdańsk – Arged Malesa TŻ Ostrovia Ostrów Wlkp (nSport+)
17 sierpnia (poniedziałek) 18:00 Abramczyk Polonia Bydgoszcz – eWinner Apator Toruń godz. (nSport+)

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD