Maxton Design sponsorem Jaskółek!

07/01/2020 10:47:17
Marcin Michoń

Miło jest nam poinformować, że firma Maxton Design została nowym sponsorem Unii Tarnów. – W ostatnim czasie nawiązałem kontakt z Panem Piotrem Kardasiem – właścicielem Firmy Maxton Design i dość szybko udało mi się pozyskać nowego sponsora dla najmłodszych tym razem Jaskółek. Firma Maxton Design ufundowała nowy silnik 250 ccm dla naszej młodzieży. Fakt ten cieszy szczególnie, zważywszy na trudne, ekonomicznie i nie tylko czasy – krótko poinformował prezes Zarządu klubu.

Firma Maxton Design jest polską marką i współpracuje z dealerami samochodowymi z całego świata. Głównym celem firmy jest dostarczenie klientowi produktu, który doda pojazdowi charakteru i poprawi jego wygląd bez wymiany oryginalnych elementów.

Firma tworzy produkty o pionierskich wzorach, mające na celu zwiększenie atrakcyjności każdego samochodu! Maxton Design posiada własny dział projektowy, a także całą automatykę potrzebną do procesu produkcyjnego.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD