Martin Vaculik wystąpi w Testimoniale Krzysztofa Kasprzaka w Poole

09/10/2013 0:00:00

W środę na torze w Poole zostanie rozegrany Testimonial z okazji 10-lecia startów Krzysztofa Kasprzaka na Wyspach Brytyjskich. W zawodach wystąpi między innymi zawodnik tarnowskich Jaskółek – Martin Vaculik.

– Jestem bardzo szczęśliwy, że mogłem zdobywać punkty dla drużyny z Poole. Spędziłem tu wiele lat i zawsze czułem wsparcie klubu i sponsorów. Kibice w Poole są świetni, najlepsi i już nie mogę się doczekać środowego spotkania. Mam nadzieję, że wszyscy świetnie spędzą czas – powiedział Krzysztof Kasprzak.

Obsada Testimonialu Krzysztofa Kasprzaka:

Drużyna Middlos Pirates:
Krzysztof Buczkowski, Thomas H. Jonasson, Bjarne Pedersen, Adam Skórnicki,Aaron Summers, Darcy Ward, Davey Watt
Menadżerowie: Neil Middleditch, Steve Packman

Drużyna Kris Polestars:
Damian Baliński, Jakub Jamróg, Krzysztof Kasprzak, Przemysław Pawlicki, Martin Vaculik, Matej Zagar (jeśli nie przeszkodzą mu problemy zdrowotne), Grzegorz Zengota
Menadżerowie: Gary Havelock, Lisa Packman

Początek zawodów w Poole o godzinie 20:30.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco