PGE Ekstraliga

Kup bilet na TAURON SEC na stadionie

Marcin Michoń

Już w najbliższą sobotę na Stadionie Śląskim odbędą się zmagania w ramach finałowej rundy TAURON Speedway Euro Championship 2018. Oprócz sprzedaży internetowej, od dziś bilety na to wydarzenie można nabywać stacjonarnie w Chorzowie.

Finałowa runda zmagań o tytuł najlepszego żużlowca w Europie odbędzie się na zmodernizowanym Stadionie Śląskim w Chorzowie. Przed sobotnimi zawodami, na prowadzeniu znajduje się Leon Madsen. Duńczyk to zwycięzca poprzedniej rundy w Daugavpils, podczas której wyprzedził w klasyfikacji przejściowej cyklu Jarosława Hampela. Tuż za wspomnianą dwójką znajduje się Robert Lambert.

Z okazji zbliżających się zawodów, organizatorzy cyklu zadecydowali o rozpoczęciu stacjonarnej sprzedaży biletów na Stadionie Śląskim. Od dziś, wejściówki można nabywać w budynku znajdującym się tuż obok kasy numer 4. Bilety można nabywać od godziny 12:00 do 18:00. W dzień zawodów, pierwsza z kas biletowych zostanie otworzona już o godzinie 10:00.

Dodajmy, iż prowadzona jest także sprzedaż internetowa. Bilety na Wielki Finał TAURON Speedway Euro Championship można nabywać na stronach eBilet.pl oraz zuzelnaslaskim.pl.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana