PGE Ekstraliga

Konkurs – Zgadnij kto to

W kolejną niedzielę na torze przy Zbylitowskiej odbędzie się drugi mecz półfinałowy Grupa Azoty Unia Tarnów – FOGO Unia Leszno. Początek spotkania o godzinie 16:30. Z tej okazji mamy dla wszystkich tarnowskich Kibiców pierwszy konkurs w którym do wygrania zaproszenie na te zawody.

Zasady konkursu są bardzo proste. Na FanPage Unii Tarnów ŻSSA na Facebooku pod adresem: www.facebook.com/uniatarnowzssa około godziny 20:00 pojawi się zdjęcie z trzema sylwetkami zawodników. Należy rozpoznać co to za zawodnicy. Odpowiedzi należy wysyłać na adres: konkurs@unia.tarnow.pl w tytule wpisując poprawną odpowiedź np. Martin Vaculik, Greg Hancock, Janusz Kołodziej. W treści wiadomości należy podać swoje imię i nazwisko, a także telefon kontaktowy. Dwie osoby, które jako pierwsze przyślą poprawne odpowiedzi otrzymają po jednym zaproszeniu na mecz Grupa Azoty Unia Tarnów – FOGO Unia Leszno.

Regulamin konkursu dostępny jest tutaj.

saletrosanazoty-startokocim

Partnerzy medialni