PGE Ekstraliga

Konkurs – Zgadnij kto to

W najbliższą sobotę na torze przy Zbylitowskiej odbędzie się ostatni mecz rundy zasadniczej Grupa Azoty Unia Tarnów – Spar Falubaz Zielona. Początek spotkania o godzinie 18:00. Z tej okazji mamy dla wszystkich tarnowskich Kibiców pierwszy konkurs w którym do wygrania zaproszenie na te zawody.

Zasady konkursu są bardzo proste. Na FanPage Unii Tarnów ŻSSA na Facebooku pod adresem: www.facebook.com/uniatarnowzssa około godziny 20:00 pojawi się zdjęcie z trzema sylwetkami zawodników. Należy rozpoznać co to za zawodnicy. Odpowiedzi należy wysyłać na adres: konkurs@unia.tarnow.pl w tytule wpisując poprawną odpowiedź np. Martin Vaculik. W treści wiadomości należy podać swoje imię i nazwisko, a także telefon kontaktowy. Osoba, która jako pierwsza przyśle poprawną odpowiedź otrzyma zaproszenie na mecz Grupa Azoty Unia Tarnów – Spar Falubaz Zielona Góra.

Regulamin konkursu dostępny jest tutaj.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana