Konkurs ‚Wakacje z Unią Tarnów’

07/06/2014 0:00:00

Od kilku dni trwają wakacje. Jest to czas, kiedy większość z nas wyjeżdża na dłuższe lub krótsze wakacje. Pomimo, że w rozgrywkach
Enea Ekstraligi trwa przerwa to warto zabrać ze sobą w wakacyjną podróż chociażby czapkę czy szalik Jaskółek.

Unia Tarnów ŻSSA zaprasza wszystkich Fanów Jaskółek do wzięcia udziału w konkursie ‘Wakacje z Unią Tarnów’. Zasady są bardzo proste. Wystarczy na adres konkurs@unia.tarnow.pl wysłać dowolne zdjęcie wakacyjne na którym pojawi się motyw Unii Tarnów. W tytule proszę wpisać ‚Wakacje z Unią Tarnów’ natomiast w treści swoje dane kontaktowe.

Na zdjęcia czekamy do 25 lipca. Od 26 lipca do 2 sierpnia (do12:00) na zdjęcia zamieszczone w albumie na oficjalnym FanPage na Facebooku pod adresem: https://www.facebook.com/uniatarnowzssa będzie można oddawać swoje głosy za pomocą Polubień (Like).

Dwie osoby, które zgromadzą ich największą ilość otrzymają dwa podwójne zaproszenia na mecz Grupa Azoty Unia Tarnów – Unibax Toruń, który odbędzie się 3 sierpnia. Za trzecie miejsce nagrodzimy zestawem gadżetów klubowych.

Każda osoba może wysłać TYLKO jedno zdjęcie! Szczegóły i regulamin tutaj.

PS. W sierpniu przeprowadzimy podobny konkurs.

ewinner

wesbudSolektro