Konkurs „Szale w dłoń” – wygraj bilet!

05/27/2019 16:54:54
Przemysław Frączek

Lubisz zabawę konkursową i chcesz wziąć udział w wyścigu po bilet na kolejny mecz? Ten konkurs jest dla Ciebie!

Startujemy z konkursem, który jakiś czas temu reklamowaliśmy na profilu facebookowym. Skierowany jest on do wszystkich osób, które posiadają szalik z naszej najnowszej kolekcji 2019 (zaprezentowany na zdjęciu konkursowym). Spełnić należy trzy warunki:

1. Polubić nasz profil facebookowy ( https://www.facebook.com/uniatarnowzssa )
2. Udostępnić PUBLICZNIE post konkursowy.
3. Pod postem konkursowym na facebooku wstawić zdjęcie pokazujące jak kibicujesz Unii Tarnów szalikiem z kolekcji 2019

Zdjęcia mogą być zrobione na stadionie, jak również z dowolnym innym miejscu. Zwycięzcy zostaną wyłonieni w procesie głosowania kibiców. Dwie osoby, które 3 czerwca o godzinie 17.00 będą miały najwięcej „lajków” pod zdjęciem, oraz spełnią warunki z punktów 1 i 2 otrzymają po jednym podwójnym zaproszeniu na najbliższy domowy mecz Jaskółek z Car Gwarant Startem Gniezno. Szczegółowy regulamin konkursu znajduje się >> TUTAJ << Przed przystąpieniem do konkursu prosimy o zapoznanie się z zasadami.

Posiadasz taki szalik? Weź udział w konkursie!

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH