PGE Ekstraliga

Konkurs dla Kibiców!

Unia Tarnów ŻSSA
przygotowała dla wszystkich sympatyków Jaskółek Konkurs w którym do wygrania jest karnet na sezon 2014, darmowe wejściówki na pierwsze spotkanie ligowe w Tarnowie, a także zestaw gadżetów klubowych.

Konkurs „Tarnowskie GP” będzie miał charakter pięciodniowy. Codziennie około godziny 19:00 od poniedziałku do piątku pojawiać się będzie kolejne pytanie. Za udzielenie poprawnej odpowiedzi każdy z uczestników będzie otrzymywał punkty, a o ich ilości decydować będzie kolejność wysłania odpowiedzi na adres: konkurs@unia.tarnow.pl. Aby odpowiedź została zaliczona musi być oczywiście poprawna oraz napisana wg poniższego szablonu.

W temacie: nr konkursu [kropka] odpowiedź
W treści: imię, nazwisko, telefon kontaktowy

Przykład:
temat wiadomości: 2. Unia Tarnów
treść wiadomości: Dawid Nowak, Tel. 123-456-789

Szczegółowy regulamin, punktację oraz wszystkie zasady znajdują się pod tym linkiem. Konkurs rozpocznie się w najbliższy poniedziałek13. Stycznia.

Szczegółowy regulamin znajduje się tutaj.

Zapraszamy do udziału w Konkursie!

saletrosanazoty-startokocim

Partnerzy medialni